Designbase.se produktion Vi hjälper till att producera relevant innehåll – artiklar, nyheter och intervjuer

Vi hjälper till att utveckla idéer, ställa rätt frågor och producera innehållet till artikeln eller podcasten som ditt företag vill nå ut med. Företaget äger innehållet och kan använda det i andra relevanta sammanhang.

Innehållsformat som fungerar

Native-annonsering och content marketing är effektiva verktyg för att skapa värde för nya och befintliga kunder. Vi har utvecklat några format som vi vet väcker mottagarens intresse.

 

Intervjuer och Q&A's

En Q&A är en artikel som utarbetats i ett fråga/svar-format. Journalisten ställer frågorna och företagets talesperson svarar – via e-post eller telefon. Formatet är lämpligt om företaget vill profilera sig i förhållande till en specifik företeelse eller ett aktuellt ämne, eller vill kommunicera sina planer och idéer. Fråga/svar-formatet är läsvänligt och ger läsaren en snabb överblick.

 

Vi publicerar ditt innehållet i företagets profil. Innehållet hamnar direkt på startsidan och ingår i nyhetsbrevet. Vi rekommenderar att du delar innehållet via ditt företags LinkedIn-profil för att få ännu mer exponering för pengarna. 

 

Advertorial 

En sida porträttartikel eller case på upp till 3 500 tecken inklusive rubrik, ingress (teaser) och brödtext. Kunden tillhandahåller bilder och logotyp. Före tryck skickas korrektur för godkännande. 

Porträtt

En porträttartikel är en presentation av en person. Det kan till exempel handla om ett jubileum, ett förvärv av ett företag, nyanställning eller andra begivenheter. Ett porträtt bygger på en intervju som vanligtvis handlar om personens karriär kryddad med personliga egenskaper, insikter och tankar. Porträtt kan till exempel vara ett bra sätt att levandegöra ett företags hållbarhetsarbete genom en person som läsaren kan identifiera sig med.

Vi hjälper gärna till. Ring oss på +45 5350 6060 så kan vi prata om omfattningen av dina behov och då kan vi ge dig ett bra pris.

Whitney leaning against a railing on a downtown street

Ge innehållet en boost

Om du är Partner har du möjlighet att boosta ditt innehåll och på det sättet skapa optimal marknadsrelevans.

När du köper exponerat innehåll boostas innehållet under sju dagar

  • Som den andra nyheten på startsidan till Designbase.se
  • Exponeras som den andra nyheten i två nyhetsbrev
  • Exponeras under relevant kategori
  • Rekommenderas och exponeras i redaktionella artiklar författade av Designbase redaktion

Läs mer under annonsering

Kontakta oss för mer information om innehållsproduktion

Annonsörsinnehåll, native-annonsering eller innehållsmarknadsföring är ett effektivt sätt att skapa värde för nya och befintliga kunder